TerrariumControl.com

Termékek

Gemini - Kapcsolható lámpatest
Könnyen kezelhető professzionális világítás,
egyesével kapcsolható fényforrással.

Miért ezt válasszam?... Gemini700

Jó lehet nekem ez a termék? Milyen tulajdonságai vannak? Egyszerűen használható?

 

1. Világítási lehetőségek

Lefelé irányított napozó lámpa és fényvisszaverő. Két fajta UV foglalat.

A lefelé irányított napozó lámpának köszönhetően a fény és a meleg nagy része a terrárium belsejébe kerül. Növelve ezzel is a hatékonyságot más gyártók termékeivel szemben.

Világítási lehetőségek (egy lehetséges összeállítás):
1db napozó lámpa (E27-es kerámia foglalat),
1db éjjeli lámpa (E27-es kerámia foglalat) - vagy egy kerámia infra izzó,
1db UV fényforrás (E27 kompakt VAGY T5-ös 55cm-es UV fénycső).

 

2. Letisztult stílusos kivitel

A rozsdamentes fémből készült letisztult forma adja a stílusos kivitel alapját.

Erre kerül rá a nagy ellenállóságú porfestés. Ez a két megoldás garantálja az időtálló és kimagasló minőséget. A fekete, festett külsőnek köszönhetően szinte minden lakberendezési stílushoz illeszkedik a lámpatest. A festék tulajdonságai miatt az ujjlenyomat is kevésbé látszik rajta, így könnyen tisztán tartható. Csúszásgátló szilikon élvédő gumi gondoskodik a rögzítésről a terrárium tetején. Az optimalizált hőelvezetés és levegőcsere a szellőzőkön keresztül a túlhevülés elkerülését szolgálja, ezenkívül a terráriumban a folyamatos és megfelelő levegőcserét a szellőzőkön keresztül is biztosítja. A megvilágításkor keletkező hőmennyiség elvezetésével kevésbé terheljük a lámpákat.

 

3. Univerzális tápcsatlakozó

A kapcsolók mellett található a hagyományos C13-as tápcsatlakozó (számítógépes tápkábel).

Ez az egyik leggyakoribb megoldás az eszközök tápellátására. Csatlakoztatás után már csak működtetni kell a kapcsolókat és világít a lámpa. Minden lámpához külön kapcsolót építettünk be, így a megvilágítások igény szerint variálhatók, tetszőleges kombinációban kapcsolhatók (UV, napozó, infra, éjszakai,...)Minden lámpa külön kapcsolható.
Lámpa csere, áthelyezés, terrárium, vagy lámpa tisztítás előtt, a főkapcsoló lekapcsolása után, MINDIG csatlakoztassa le a készüléket a hálózatról!

 

4. Fejlesztés és gyártás

Magas minőség, magyar fejlesztés és gyártás.

Vevői elégedettség és támogatás. A megfizethető árra és a magas minőségre a teljesen magyar fejlesztés és gyártás ad garanciát. A visszajelzéseknek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük termékeinket és törekszünk a vásárlói elégedettségre.