TerrariumControl.com

Termékek

Azure - Vezérelt Világítás
Könnyen beállítható vezérelt világítás, ami párásítás vezérlést és hőmérséklet szabályozást is tartalmaz.

Miért ezt válasszam?... Azure termékcsalád

Jó lehet nekem ez a termék? Milyen tulajdonságai vannak? Egyszerűen használható?

 

1. Egyszerű a használat

Automata működtetés biztosít a vezérlő, az egyszerű beállítás után. Egyetlen kezelőszervvel és LCD kijelzővel rendelkezik.

A legfontosabb dolog egy használati terméknél a felhasználóbarát kialakítás. Ezt szem előtt tartva alkottuk meg az LCD kijelzővel rendelkező vezérlőnket. Egyetlen kezelőszervének köszönhetően nagyon könnyű a beállítása. Automata működésű, ami annyit jelent, hogy a beállítás után naponta ismétli a lámpák be- és kikapcsolását, a fűtés szabályozását és a párásítás vezérlését. Nappali és éjszakai hüllőkhöz egyaránt használható, mivel külön beállíthatóak a nappali és éjszakai értékek is. Áramkimaradás esetén a vezérlőt nem kell újra beállítani, a programot a beállítás, vagy módosítás pillanatában eltárolja a készülék. Amint ismét elérhető az energiahálózat a készülék minden beavatkozás nélkül képes folytatni a vezérlést, mert belső tápellátással és saját órával rendelkezik.

 

2. Egyértelmű a kijelzés

Érthető, mozgó ikonok jelzik a fogyasztók működését. Több nyelvű, átlátható menürendszer. Nyelvfüggetlen alapképernyő.

Szintén nagyon fontos a használat során, hogy minden szükséges információ látható legyen a kijelzőn. Ehhez a fogyasztók működését érthető, mozgó ikonok jelzik a teljesen nyelvfüggetlen alapképernyőn. A mindennapi komfortos használat fontos eleme a kijelző állítható fényereje. A kezelőszerv megnyomásával a több nyelvű (magyar, angol, német) menürendszerben lehet minden fogyasztót és annak kapcsolási értékeit és paramétereit beállítani. A módosítások után vissza lehet térni az alapképernyőhöz, vagy pár másodperc múlva (a beállított értékek automatikus mentése után) visszaáll a képszülék az animált alapképernyőre, majd indul az automatikus működés.

 

3. Irányított a megvilágítás

Menüből kapcsolható, lefelé irányított megvilágítás. Csúszásgátló szilikon élvédő gumi rögzíti a terméket a terráriumra.

Mind a négy lámpafoglalat be-, és kikapcsolási időpontja menüből állítható. A lefelé irányított napozó lámpának köszönhetően, a fény és a meleg nagy része a terrárium belsejébe kerül, növelve ezzel is a hatékonyságot más gyártók kiviteleivel szemben. Csúszásgátló szilikon élvédő gumi gondoskodik a rögzítésről a terrárium - üvegből készült - tetején. Az alsó oldalon csatlakoztatható a két pára és hőmérséklet érzékelő szenzor. A szenzorfelügyeletnek köszönhetően a fő szenzor meghibásodásakor, vagy lecsatlakozása esetén, a vezérlő az infra fűtést és a külső fűtő egységet is automatikusan lekapcsolja. Így elkerülhető a túlfűtés, hiba esetén. A második szenzort nagyobb terráriumoknál célszerű alkalmazni, ellenőrzésre. (Jellemzően a terrárium egymástól távol eső helyeinek mérésére használható a két szenzoros megoldás.) A második érzékelő szenzor alapján nem történik vezérlés. A két szenzor azonos tulajdonságokkal rendelkezik, egymással felcserélhetőek. A fő szenzorral mért értékek mindig a nagyobb méretű számokkal láthatóak a kijelzőn.

 

4. Letisztult stílusos kivitel

Optimalizált hőelvezetés és levegőcsere a szellőzőkön keresztül. Rozsdamentes fém kivitel és porfestett burkolat.

Optimalizált hőelvezetést alakítottunk ki a szellőzőkön keresztül, amely segíti a terráriumban a folyamatos, megfelelő levegőcserét. Az elvezetett hőmennyiség nem terheli a lámpákat. A rozsdamentes fémből készült letisztult forma adja a stílusos kivitel alapját. Erre kerül rá az ipari minőséget jelentő porfestés. Ez a két megoldás garantálja az időtálló és kimagasló minőséget.

 

5. Univerzális csatlakoztatás

A főkapcsoló mellett található az univerzális tápcsatlakozó. Külső fűtő és párásító egység is csatlakoztatható az erre kialakított konnektrorokhoz.

Egy univerzális tápcsatlakozót - számítógép tápkábel - alkalmaztunk a főkapcsoló mellett. A kapcsoló segítségével teljesen áramtalanítható a készülék. (Lámpa csere vagy bármilyen módosítás, áthelyezés, terrárium, vagy lámpa tisztítás előtt MINDIG csatlakoztassa le a készüléket a hálózatról, a főkapcsoló lekapcsolása után!) A korábban beállított program a visszakapcsolás után folytatódik automatikusan.
A hátlapon található még két konnektoros csatlakozási pont. Az egyik a külső fűtés, a másik a párásítás vezérlésére szolgál. Mindkettő menüből állítható. A terméken található információs táblán (hátsó oldal, főkapcsolónál) látható, hogy melyik konnektorba kell a párásítót és melyikbe a külső fűtést csatlakoztatni a megfelelő működéshez.

 

6. Termék támogató rendszer

Magas minőségű magyar fejlesztés és gyártás. Vevői elégedettség és terméktámogató rendszer.

A külső kivitelének köszönhetően a vezérelt világítás könnyen tisztítható. A megfizethető árra és a magas minőségre a teljesen magyar fejlesztés és gyártás ad garanciát. A visszajelzéseknek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük termékeinket és termék támogató rendszerünket.