TerrariumControl.com

Termékek

Surveyor - Vezérlő
Egyszerűen beállítható vezérlő, ami világítás és párásítás vezérlést, valamint hőmérséklet szabályozási funkciót is tartalmaz.

Miért ezt válasszam?... Surveyor termékcsalád

Jó lehet nekem ez a termék? Milyen tulajdonságai vannak? Egyszerűen használható?

 

1. Univerzális csatlakoztatás

A főkapcsoló mellett található az univerzális tápcsatlakozó, a pára és hőmérséklet szenzorok.

Egy univerzális tápcsatlakozót - számítógép tápkábel - alkalmaztunk a főkapcsoló mellett. A kapcsoló segítségével teljesen áramtalanítható a készülék. (Bármilyen módosítás, áthelyezés, terrárium vagy lámpa tisztítás előtt MINDIG csatlakoztassa le a készüléket a hálózatról a főkapcsoló lekapcsolása után!) A korábban beállított program a visszakapcsolás után automatikusan folytatódik.

 

2. Letisztult stílusos kivitel

Rozsdamentes fém burkolat. Magas minőségű magyar fejlesztés és gyártás.

Két pára és hőmérséklet érzékelő szenzort tartalmaz a termék. A szenzorfelügyeletnek köszönhetően a fő szenzor meghibásodásakor, vagy lecsatlakozása esetén a vezérlő a külső fűtő egységet automatikusan lekapcsolja. Ezzel elkerülhető a túlfűtés, hiba esetén.
A második szenzort nagyobb terráriumoknál célszerű alkalmazni ellenőrzésre. (Jellemzően a terrárium egymástól távol eső helyeinek mérésére használható a két szenzoros megoldás.) A második érzékelő szenzor alapján nem történik vezérlés. A két szenzor azonos tulajdonságokkal rendelkezik, egymással felcserélhetőek. A fő szenzorral mért értékek mindig a nagyobb méretű számokkal láthatóak a kijelzőn.
Rozsdamentes fémből készül, ez a megoldás garantálja az időtálló és kimagasló minőséget.

 

3. Egyszerű a használat

Automata működtetést biztosít a vezérlő, az egyszerű beállítás után. Egyetlen kezelőszervvel és LCD kijelzővel rendelkezik.

A legfontosabb dolog egy használati terméknél a felhasználóbarát kialakítás. Ezt szem előtt tartva alkottuk meg az LCD kijelzővel rendelkező vezérlőnket. Egyetlen kezelőszervének köszönhetően nagyon könnyű a beállítása. Automata működésű, ami annyit jelent, hogy a beállítás után naponta ismétli a lámpák be- és kikapcsolását, a fűtés szabályozását és a párásítás vezérlését. Nappali és éjszakai hüllőkhöz egyaránt használható, mivel külön beállíthatóak a nappali és éjszakai értékek is. Áramkimaradás esetén a vezérlőt nem kell újra beállítani, a programot a beállítás, vagy módosítás pillanatában eltárolja a készülék. Amint ismét elérhető az energiahálózat a készülék minden beavatkozás nélkül képes folytatni a vezérlést, mert belső tápellátással és saját órával rendelkezik.

 

4. Könnyen érthető kijelző

Érthető, mozgó ikonok jelzik a fogyasztók működését. Több nyelvű, átlátható menürendszer. Nyelvfüggetlen alapképernyő.

Szintén nagyon fontos a használat során, hogy minden szükséges információ látható legyen a kijelzőn. Ehhez a fogyasztók működését érthető, mozgó ikonok jelzik a teljesen nyelvfüggetlen alapképernyőn. A mindennapi komfortos használat fontos eleme a kijelző állítható fényereje. A kezelőszerv megnyomásával a több nyelvű (magyar, angol, német) menürendszerben lehet minden fogyasztót és annak kapcsolási értékeit és paramétereit beállítani. A módosítások után vissza lehet térni az alapképernyőhöz, vagy pár másodperc múlva (a beállított értékek automatikus mentése után) visszaáll a képszülék az animált alapképernyőre, majd indul az automatikus működés.