TerrariumControl.com

Termékek

Surveyor - Vezérlő
Egyszerűen beállítható vezérlő, ami világítás és párásítás vezérlést, valamint hőmérséklet szabályozási funkciót is tartalmaz.

Miért ezt válasszam?... Surveyor II. 

Jó lehet nekem ez a termék? Milyen tulajdonságai vannak? Egyszerűen használható?

 

1. Univerzális tápcsatlakozó

A főkapcsoló mellett található a hagyományos C13-as tápcsatlakozó (számítógépes tápkábel).

Ez az egyik leggyakoribb megoldás az eszközök tápellátására. Külső fűtési és párásító egység csatlakoztatható a kifejezetten erre a célra kialakított aljzatokhoz. A főkapcsoló segítségével teljesen áramtalanítható a készülék. A korábban beállított program a visszakapcsolás után folytatódik automatikusan. A hátlapon található további két aljzat. Az egyik a külső fűtés, a másik a párásítás vezérlésére szolgál. Mindkettő menüből állítható. A terméken található információs táblán (hátsó oldal, főkapcsolónál) látható, hogy melyik konnektorba kell a párásítót és melyikbe a külső fűtést csatlakoztatni a megfelelő működéshez.

Lámpa csere, áthelyezés, terrárium, vagy lámpa tisztítás előtt, a főkapcsoló lekapcsolása után, MINDIG csatlakoztassa le a készüléket a hálózatról!

 

2. Letisztult stílusos kivitel

A rozsdamentes fémből készült letisztult forma adja a stílusos kivitel alapját.

Erre kerül rá a nagy ellenállóságú porfestés. Ez a két megoldás garantálja az időtálló és kimagasló minőséget. A fekete, festett külsőnek köszönhetően szinte minden lakberendezési stílushoz illeszkedik a lámpatest. A festék tulajdonságai miatt az ujjlenyomat is kevésbé látszik rajta, így könnyen tisztán tartható.

 

3. Egyszerű a használat

Automata működtetés biztosít a vezérlő, az egyszerű beállítás után. Egyetlen kezelőszervvel és LCD kijelzővel rendelkezik.

A legfontosabb dolog egy használati terméknél a felhasználóbarát kialakítás. Ezt szem előtt tartva alkottuk meg az LCD kijelzővel rendelkező vezérlőt. Egyetlen kezelőszervének köszönhetően nagyon könnyű a beállítása. Automata működésű, ami annyit jelent, hogy a beállítás után naponta ismétli a lámpák be- és kikapcsolását, a fűtés szabályozását és a párásítás vezérlését. Nappali és éjszakai hüllőkhöz egyaránt használható, mivel külön beállíthatóak a nappali és éjszakai értékek is. Áramkimaradás esetén a vezérlőt nem kell újra beállítani, a programot a beállítás, vagy módosítás pillanatában eltárolja a készülék. Amint ismét elérhető az energiahálózat a készülék minden beavatkozás nélkül képes folytatni a vezérlést.

 

4. Egyértelmű a kijelzés

Érthető, mozgó ikonok jelzik a fogyasztók (fények, fűtés, párásítás) működését. Több nyelvű, átlátható menürendszer. Nyelvfüggetlen alapképernyő.

Szintén nagyon fontos a használat során, hogy minden szükséges információ látható legyen a kijelzőn. Ehhez a fogyasztók működését érthető, mozgó ikonok jelzik a teljesen nyelvfüggetlen alapképernyőn. A mindennapi komfortos használat fontos eleme a kijelző állítható fényereje. A kezelőszerv megnyomásával a többnyelvű (magyar, angol, német) menürendszerben lehet minden fogyasztót és annak kapcsolási értékeit és paramétereit beállítani. A módosítások után vissza lehet térni az alapképernyőhöz, vagy pár másodperc múlva (a beállított értékek automatikus mentése után) visszaáll a készülék az animált alapképernyőre.

 

5. Fejlesztés és gyártás

Magas minőség, magyar fejlesztés és gyártás. Vevői elégedettség és támogatás.

A megfizethető árra és a magas minőségre a teljesen magyar fejlesztés és gyártás ad garanciát. A visszajelzéseknek köszönhetően folyamatosan fejlesztjük termékeinket és törekszünk a vásárlói elégedettségre.