Termékek

Surveyor - Vezérlő

Egyszerűen beállítható vezérlő, ami világítás és párásítás vezérlést, valamint hőmérséklet szabályozási funkciót is tartalmaz.

Mit jelent a vezérelt világítás?

 

A kezelőgomb segítségével könnyen beállítható a nappali fény be- és kikapcsolásának időpontja.

Mit jelent a szabályozott fűtés?

 

A készülékhez csatlakoztatott hőmérséklet és páratartalom mérő szenzor méri a környezete hőmérsékletét és annak páratartalmát. Ezt a szenzort a terráriumban olyan helyre kell rögzíteni, ahol ezeket az értékeket szabályozni akarjuk.

Hőmérséklet Szabályozás: a készülék állandó, előre beállított értéken tartja a hőmérsékletet.

A kezelőgomb segítségével könnyen beállítható ez a hőmérséklet a kívánt értékre.

Mit jelent a vezérelt párásítás?

 

A készülékhez csatlakoztatott hőmérséklet és páratartalom mérő szenzor méri a környezete hőmérsékletét és annak páratartalmát. Ezt a szenzort a terráriumban olyan helyre kell rögzíteni, ahol ezeket az értékeket mérni akarjuk.

Párásítás vezérlés: a szenzor által mért pártartalom érték leolvasható a készülék kijelzőjén. A menüben beállítható a párásítás kezdő időpontja és hossza, valamint a párásítási ciklus ismétlési gyakorisága. Így kialakítható az állatnak megfelelő párás környezet.

Kinek ajánljuk ezt a terméket?

• akik most készülnek terráriumot vásárolni, vagy cserélnék a régit,
• akik nem jártasak az elektronikában és kész rendszert szeretnének,
• akik esztétikus és professzionális világítást szeretnének,
• akik nem akarják kézzel kapcsolni a világítást,
• akiknek minden szükséges felszerelése megvan, csak vezérlőjük nincs,
• akiknek fontos, hogy a terráriumban megfelelő legyen a hőmérséklet,
• akiknek kevés idejük van az állat életkörülményeinek napi ellenőrzésére...

...vagyis mindenkinek akinek terráriumi kedvence van !

Miért ezt válasszam? ... Surveyor termékcsalád

Jó lehet nekem ez a termék? Milyen tulajdonságai vannak? Egyszerűen használható?

 

1. Univerzális csatlakoztatás

A főkapcsoló mellett található az univerzális tápcsatlakozó, a pára és hőmérséklet szenzorok.

Egy univerzális tápcsatlakozót - számítógép tápkábel - alkalmaztunk a főkapcsoló mellett. A kapcsoló segítségével teljesen áramtalanítható a készülék. (Bármilyen módosítás, áthelyezés, terrárium vagy lámpa tisztítás előtt MINDIG csatlakoztassa le a készüléket a hálózatról a főkapcsoló lekapcsolása után!) A korábban beállított program a visszakapcsolás után automatikusan folytatódik.

 

2. Letisztult stílusos kivitel

Rozsdamentes fém burkolat. Magas minőségű magyar fejlesztés és gyártás.

Két pára és hőmérséklet érzékelő szenzort tartalmaz a termék. A szenzorfelügyeletnek köszönhetően a fő szenzor meghibásodásakor, vagy lecsatlakozása esetén a vezérlő a külső fűtő egységet automatikusan lekapcsolja. Ezzel elkerülhető a túlfűtés, hiba esetén.
A második szenzort nagyobb terráriumoknál célszerű alkalmazni ellenőrzésre. (Jellemzően a terrárium egymástól távol eső helyeinek mérésére használható a két szenzoros megoldás.) A második érzékelő szenzor alapján nem történik vezérlés. A két szenzor azonos tulajdonságokkal rendelkezik, egymással felcserélhetőek. A fő szenzorral mért értékek mindig a nagyobb méretű számokkal láthatóak a kijelzőn.
Rozsdamentes fémből készül, ez a megoldás garantálja az időtálló és kimagasló minőséget.

 

3. Egyszerű a használat

Automata működtetést biztosít a vezérlő, az egyszerű beállítás után. Egyetlen kezelőszervvel és LCD kijelzővel rendelkezik.

A legfontosabb dolog egy használati terméknél a felhasználóbarát kialakítás. Ezt szem előtt tartva alkottuk meg az LCD kijelzővel rendelkező vezérlőnket. Egyetlen kezelőszervének köszönhetően nagyon könnyű a beállítása. Automata működésű, ami annyit jelent, hogy a beállítás után naponta ismétli a lámpák be- és kikapcsolását, a fűtés szabályozását és a párásítás vezérlését. Nappali és éjszakai hüllőkhöz egyaránt használható, mivel külön beállíthatóak a nappali és éjszakai értékek is. Áramkimaradás esetén a vezérlőt nem kell újra beállítani, a programot a beállítás, vagy módosítás pillanatában eltárolja a készülék. Amint ismét elérhető az energiahálózat a készülék minden beavatkozás nélkül képes folytatni a vezérlést, mert belső tápellátással és saját órával rendelkezik.

 

4. Könnyen érthető kijelző

Érthető, mozgó ikonok jelzik a fogyasztók működését. Több nyelvű, átlátható menürendszer. Nyelvfüggetlen alapképernyő.

Szintén nagyon fontos a használat során, hogy minden szükséges információ látható legyen a kijelzőn. Ehhez a fogyasztók működését érthető, mozgó ikonok jelzik a teljesen nyelvfüggetlen alapképernyőn. A mindennapi komfortos használat fontos eleme a kijelző állítható fényereje. A kezelőszerv megnyomásával a több nyelvű (magyar, angol, német) menürendszerben lehet minden fogyasztót és annak kapcsolási értékeit és paramétereit beállítani. A módosítások után vissza lehet térni az alapképernyőhöz, vagy pár másodperc múlva (a beállított értékek automatikus mentése után) visszaáll a képszülék az animált alapképernyőre, majd indul az automatikus működés.

Az Surveyor termékcsalád tagjai magukban foglalnak egy klíma vezérlő egységet.
A készülék alkalmas terráriumok megvilágításának vezérlésére és a benne élő állatok természetes életkörülményeinek automatikus szimulálására.

A könnyű kezelhetőség volt az egyik legfontosabb szempont. A forgógombos kivitelnek és a könnyen átlátható menürendszernek köszönhetően egyszerűen beállíthatóak a szükséges paraméterek. További módosításhoz - ha szükséges - szintén a kezelőgombot kell használni.

A beállítás után a készülék vezérli a hozzá csatlakoztatott egységeket a világítást, a fűtést és a párásítást.

A konnektoros csatlakozási pontoknak köszönhetően használhatóak a már meglévő egységek. Egy-egy konnektor áll rendelkezésre mindhárom funkcióhoz, amiket vezéreltetni szeretnénk.

A kijelzőn mozgó ikonok jelzik az aktív részegységeket - nyelvfüggetlen módon -, valamint leolvashatóak a csatlakoztatott szenzor, vagy szenzorok hőmérséklet és páratartalom értékei is.
Letisztult, stílusos kivitel
Rozsdamentes fém burkolat. Magas
minőségű magyar fejlesztés és gyártás.
Univerzális csatlakoztatás
A főkapcsoló mellett található az univerzális
tápcsatlakozó, a pára és hőmérséklet szenzorok.
Miért ezt válasszam?
Jó lehet nekem ez a termék? Milyen tulajdonságai
vannak? Egyszerűen használható?
Egyszerű a használat
Automata működtetés biztosít a vezérlő, az egyszerű
beállítás után. Egyetlen kezelőszervvel és LCD kijelzővel rendelkezik.
Könnyen érthető kijelző
Érthető mozgó ikonok jelzik a fogyasztók működését.
Több nyelvű, átlátható menürendszer. Nyelvfüggetlen alapképernyő.
Csatlakoztatható egységek:
Világítás:

• Csatlakoztatható 1db bármilyen külső lámpa, lámpatest (konnektoros csatlakozás; max.500W )

Fűtés:

• Csatlakoztatható 1db külső fűtő egység (konnektoros csatlakozás; max.500W )


Párásítás:

• Csatlakoztatható 1db párásító egység (konnektoros csatlakozás; max.500W )A lámpát, lámpákat és a csatlakoztatható egységeket a termék
nem tartalmazza, azok külön vásárolhatók meg!